Wanna drive?

Book your Race Experience

PLEASE NOTE: Due to the recent Covid-19 relaxation, our Race Experiences are currently fully booked faster than usual. As a result, there is still minimal availability for 2021. We hope to announce dates for 2022 as soon as possible, but are dependent on the race calendar (including Formula 1) for next year. Sign up for our newsletter to be kept informed.

Zandvoort

Driving Experience

Deelnemers rijden met de Porsche 911 en Formule RP1 raceauto op Circuit Zandvoort tijdens de Driving Experience van Race Planet
Zandvoort

Super Experience

McLaren 540C en Mercedes-AMG GT Coupe staan op het paddock voor deelnemers van de Super Experience op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Max Experience

Grijze Aston Martin V8 Vantage en een Rode Ferrari 488 GTB staan om te rijden op Circuit Zandvoort tijdens een Race Experience van Race Planet
Zandvoort

Diamond Experience

De Lamborghini Huracán, McLaren 540C en Mercedes-AMG GT op het paddock van Circuit Zandvoort als onderdeel van de Diamond Experience van Race Planet.
Zandvoort

Gold Experience

Ferrari 488 GTB, Aston Martin V8 Vantage en Lamborghini Huracan op Circuit Zandvoort als onderdeel van de Race Planet Gold Experience.
Zandvoort

Platinum Experience

Ferrari 488 GTB, Lamborghini's, Aston Martin en andere sportwagen staan klaar voor deelnemers aan de Platinum Experience op Circuit Zandvoort.

Book your VIP Experience

Zandvoort

Porsche VIP

Porsche 911's staan klaar voor de Porsche VIP Experience van Race Planet in de pitstraat op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Lamborghini VIP

De Lamborghini Huracáns op de pitstraat van Circuit Zandvoort tijdens de Lamborghini VIP Experience.
Zandvoort

Exclusive VIP

Porsche 911, Mercedes-AMG GT Coupé en McLaren 540c van de Exclusive VIP experience op Circuit Zandvoort bij Race Planet.
Zandvoort

Unlimited VIP

Ferrari 488 GTB op het Scheivlak tijdens een Unlimited VIP Experience op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Hyper VIP

McLaren's en Porsche 911's staan op Circuit Zandvoort klaar voor een Hyper VIP Experience
Zandvoort

Bleekemolen VIP

Ferrari 488 GTB op Circuit Zandvoort met Michael Bleekemolen en Sebastiaan Bleekemolen.

Other

Zandvoort

Race Taxi

Renault Clio Cup auto van Sebastiaan Bleekemolen in actie op het circuit, hetzelfde model als het meerijden in de Racetaxi op Circuit Zandvoort
Zandvoort

Driving Skills Course

Renault Clio breekt uit in de bocht tijdens de slipproef op nat asfalt tijdens een Race Experience van Race Planet op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Rookie Driving

Jongen zit met grote glimlach achter het stuur van een Porsche 911 op Circuit Zandvoort tijdens het autorijden voor de jeugd.